Speil

Håndspeil er uunnværlige i både frisørsalonger og andre typer skjønnhetssalonger, når kundene skal ha best mulig utsikt over sin hårklipp, styling eller ansiktsbehandling. Her finner du vårt utvalg av håndspeil i forskjellige størrelser og materialer for enhver type salong.

8 Antall

Set Ascending Direction
per side

Når trenger du et håndspeil?

Et håndspeil kalles også et frisørspeil fordi det nesten alltid vil være å finne i en frisørsalong. Du kan bruke håndspeilet når kunden din trenger å se sin nye hårklipp, fargelegging eller styling fra alle vinkler og ikke bare forfra i det store speilet hun eller han sitter foran. Du kan holde speilet opp til kunden, eller de kan holde det i hånden og kontrollere hvilke vinkler frisyren skal studeres fra. For å gjøre det enkelt for deg selv kan du plassere et håndspeil ved hver klippestasjon i frisørsalongen din slik at du alltid har lett tilgang til dem.

Mange andre typer skjønnhetssalonger kan også dra nytte av et håndspeil. Utfører du ansiktsbehandlinger eller jobber med bryn, vipper og sminke, vil kunden ha stor nytte av å kunne studere resultatet på nært hold – kanskje ligger han eller hun til og med på en sofa uten tilgang til veggspeil, og her frisørens speil er rett og slett enda mer nyttig. Som tannlege kan du også bruke et håndspeil når pasienten i tannlegestolen skal se nærmere på arbeidet du har utført.

Tross navnet brukes frisørens speil til et bredt spekter av behandlinger av både kosmetisk og medisinsk art.

Hvordan skal frisørspeilet ditt se ut?

Frisørspeilet har selvfølgelig først og fremst en praktisk funksjon, men som alt annet utstyr i salongen din har det også innflytelse på det visuelle uttrykket. Du kan derfor starte med å vurdere om et bestemt materiale passer bedre i salongen din enn andre. Skal det for eksempel være et speil med sort ramme eller et håndspeil i metall?

Størrelsen på håndspeilet er også viktig. Den skal selvsagt være så stor at kunden kan se ønsket areal i den, samtidig som den ikke må være for tung eller vanskelig å håndtere. Våre runde håndspeil er vanligvis 28 cm i diameter.

Materialet du velger påvirker både utseendet og de praktiske funksjonene. Et speil med plastramme har lav vekt og er lett å rengjøre, men er mer utsatt for riper. Et håndspeil med metallramme er tyngre, men mer holdbart.

Hvilke praktiske funksjoner bør håndspeilet ha?

De fleste håndspeil kommer med et slags grep eller håndtak for å forhindre at du mister det mens du holder det oppe for kundene dine. Hvis kundene dine trenger å bruke speilet til å studere resultatet av en behandling mens de ligger på sofaen, er det enda viktigere at de kan få et sikkert grep om speilet og ikke risikere å miste det.< /p >

I tillegg kan speilet også ha et slags øye, det kan henges opp - til noen modeller følger det med oppheng, og til andre kan du kjøpe det . Det er praktisk å kunne henge speilet i nærheten av der det skal brukes, slik at det alltid er lett å finne og ikke tar unødvendig mye plass i en skuff eller på bordet.< /p>

Finn håndspeil og frisørspeil i flere prisklasser

Hos OS Frisørartikler setter vi vår ære i å selge gode produkter til ekstremt rimelige priser. Profesjonelle frisørutstyr trenger ikke å koste en formue, og det gjør ikke ditt nye håndholdte speil heller. Du kan imidlertid fortsatt finne speil i forskjellige prisklasser hos oss, så du kan velge et som passer både dine behov og ditt budsjett.