Hårspray

Hårspray - også kalt hårspray - er et produkt i en sprayflaske som påføres direkte på håret for å style det i alle mulige forskjellige frisyrer. Hårspray inneholder ingredienser som gjør at håret stivner, og dermed holder ønsket frisyre i mange timer.

Items ( 1-20 / 68 )

Set Ascending Direction
Page
per side

Hårspray for alle hårtyper

Det finnes nesten like mange hårtyper som det er kvinner. Selv om ingen hårtyper er helt like, er det likevel noen kategorier de kan deles inn i. Vi snakker vanligvis om tykt eller fint hår, krøllete eller rett hår, langt eller kort hår.

Uavhengig av hvilken av disse som best beskriver håret ditt, har vi her hos OS Frisørartikler en hårspray som passer deg. Hårspray kan brukes til alle hårtyper – det er bare å vite hva slags hårspray du har og trenger. Fordi det finnes så mange forskjellige typer hårspray på markedet, kan det være litt vanskelig å finne frem.

Heldigvis er hjelp tilgjengelig. Vi har erfaring med styling av alle typer hår, og vi kjenner de ulike hårspraytypene og vet hvordan de skal brukes. Vi har laget en grundig guide som du kan bruke. Les mer nedenfor om hvilken hårspray du bør velge ut fra din hårtype.

Slik velger du riktig hårspray

Vi har et enormt utvalg av forskjellige hårsprayer fordi vi ønsker å kunne tilby deg en hårspray som passer perfekt for deg. Når du skal ut døren om morgenen, eller kanskje du er på vei inn til byen, er en hårspray til stor hjelp for å få håret til å sitte akkurat slik du vil ha det.

Hårspray for kort hår

Har du veldig kort hår er det ofte en fordel å bruke en hårspray som har ekstra sterkt hold, også kalt "ekstra sterkt hold" på dansk. Kort hår har ofte en egen vilje, da det ofte bare kan peke i én retning, og hvis alle de korte hårene bestemmer seg for å gå forskjellige veier - noe du kanskje legger merke til når du står opp om morgenen - ja, det kan være en kamp for å få riktig frisyre. Med mindre det vil si at du er utstyrt med en hårspray med sterkt hold.

Hårspray for middels langt hår

Hvis du har middels langt hår, kan en hårspray med middels hold ofte være nok. Middels langt hår betyr ofte at håret har en lengde hvor det trenger litt hjelp, men ikke mye. Kanskje det mellomlange håret ditt faktisk ser bra ut alene, men det trenger bare litt tekstur, eller det krøller litt for mye. I så fall bør du prøve en hårspray med middels hold, som også har en liten anti-frizz effekt.

Hårspray for langt hår

Langt hår kan være svært håndterlig eller svært vanskelig, avhengig av intensiteten og tykkelsen. Det har også betydning om det lange håret ditt er krøllete, bølget eller rett. Hvis håret ditt har et fint naturlig fall som du virkelig liker, kan du hjelpe det på vei med en hårspray med lite eller fleksibelt hold. Disse hårsprayene er smarte fordi de holder frisyren, men uten å sette veldig mye. På denne måten forblir håret fleksibelt uten å være fett.

Har du langt, rett hår som du vil ha i krøller, må du velge en hårspray med ekstra sterk eller ultra hold, for i dette tilfellet vil håret ditt trenger all hjelp den kan få for å beholde krøllene. Har du langt, krøllete hår og vil du gjerne hjelpe krøllene litt ekstra på vei, kan som regel en hårspray med middels hold brukes.