Tilbehør til hårføner

En hårføner med diffuser er et redskap som hjelper med å piffe opp håret ditt. Selve hårføneren behandler håret ditt med varm luft sånn at det blir tørt. Diffuseren sørger for å gi volum og definere krøllene dine hvis du har denne hårtypen. Se hele utvalget vårt her på siden.

Items ( 1-20 / 50 )

Set Ascending Direction
Page
per side

Ta vare på håret ditt perfekt med en hårføner

Å pleie og style håret ditt kan være litt av en oppgave. Det er ikke uten grunn at det finnes noe som heter en dårlig hårdag. Noen dager kan du våkne og da setter håret seg nesten. Andre dager er det en umulig oppgave bare å få det til å se litt anstendig ut. Når du først har en hårføner med diffuser, kan du legge hetten på hylla, for nå har du muligheten til å pleie og style håret perfekt hver dag.

Slik bruker du en hårføner med diffuser 

En diffuser brukes til hår som er vått etter en dusj. Selve diffusoren brukes til å gi håret volum og style krøllene. Alt du trenger å gjøre er å skru på diffusoren og så er det bare å sette håret på riktig måte med hårføneren. Men det er forskjell på våre hårfønere med diffuser.

Du kan velge en diffusor med korte eller lange spisser. Forskjellen mellom dem er ganske tydelig:

Lange tips: Gir krøllene dine mer volum.

Korte tips: Gir deg en mer presis styling av krøllene dine.

Du trenger selvfølgelig ikke bruke diffuser til hårføneren din, men vi anbefaler den på det sterkeste hvis du vil ha det beste resultatet. Det som skjer hvis du ikke bruker diffuser er at håret ditt blir veldig krusete og vilt, noe som definitivt ikke gir deg de beste forutsetningene for å sette håret slik du vil ha det.

Kan du bruke en diffuser hvis du har rett hår?

Det kan du definitivt – men det fungerer best med hår med volum og krøllete hår. Når målet er å få glatt og elegant hår, kan du sette hårføneren på for et godt resultat. Vi har flere hårfønere med hårføner< /span >, hvis du mangler en.. Bruker du hårføner til hårføneren, kan du blåse håret rett lettere. Uten hårføner kan håret ditt bli krusete og vilt her også. Men det er klart: En diffuser er spesielt ideell hvis du har krøller og ønsker å holde dem pene.

Har du fortsatt spørsmål om våre hårfønere med diffuser?

Vi forstår at det kan være vanskelig å velge riktig diffusor for en hårføner. Ikke nøl med å sende oss en e-post her på siden. Du kan også ringe oss på tlf +45 20 90 50 70 alle hverdager fra 09:00-16:00. Vi gleder oss til å hjelpe!