Hårbørster

Hårbørster kan ha alle mulige forskjellige formål, fra detangling til styling, hvor de kan brukes til å lage både myke bølger og glatte frisyrer. I virkeligheten er det mange som slett ikke er klar over hvor allsidig og nødvendig verktøy hårbørsten er. Hos OS Frisørartikler finner du et stort utvalg hårbørster, hver med sine spesifikke egenskaper.

Items ( 1-20 / 48 )

Set Ascending Direction
Page
per side

En padlebørste er den perfekte allroundbørsten

Padlebørsten er en type hårbørste som er mest kjent for sitt brede børstehode, hvor busten er plassert på en myk gummipute. Den er uunnværlig i enhver frisørsalong fordi den er fantastisk for å gre ut håret, gi det et vakkert glatt utseende og fordi det også kan brukes til stylingformål, for eksempel når håret skal samles for oppsett.

Spadlebørsten er tilgjengelig med børstehoder i forskjellige størrelser, avhengig av hvor tykt hår den skal brukes til. «Børstehårene» er ofte nylonnåler som sørger for at børsten får tak i hårene helt ned til røttene. Du kan også få padlebørster, hvor luftputen på børstehodet har antistatiske egenskaper og dermed motvirker statisk elektrisitet i håret.

Det er nok denne typen hårbørster mange forbinder med en god, klassisk hårbørste. Derfor anbefaler vi også at du aldri mangler en padlebørste – eller flere – i salongen din.

Bruk en rund børste for å style vakre bølger og glatte frisyrer

Mange tror at formålet med enhver hårbørste er å gre håret fritt for knuter og floker. Men det er faktisk ikke sant. Noen hårbørster er stylingverktøy, og et eksempel på dette er rundbørsten. Rundbørsten er en utrolig allsidig hårbørste som kan brukes til styling av både langt og kort hår, på samme måte som den kan brukes både til å glatte håret og til å lage vakre bølger og fall.

Denne typen hårbørste brukes vanligvis i kombinasjon med en hårføner, hvor prosedyren er at børsten trekkes gjennom håret mens hårfønerspissen holdes tett og følger børsten. På denne måten har du full kontroll over hvordan håret sitter mens det tørker – og dermed også hvordan det sitter etter tørking. Med en rund børste er det enkelt å tørke og style håret samtidig.

En hårbørste som løsner hår uten å knuse det

Som navnet tilsier, er en detangle hair børste en børste som egner seg spesielt godt til å gre flokete hår. Med en hårbørste som ikke er spesialdesignet for dette formålet, risikerer du å knekke og skade hårstråene hvis håret er veldig sammenfiltret og har knuter. En detangle hårbørste jobber seg gjennom knutene i håret i stedet for å trekke hårene fra hverandre med fare for å knekke dem, og den kan også brukes i både vått og tørt hår.

En utviklet hårbørste kan se ut på mange måter, fra en klassisk padlebørste til en liten lommeutgave som er enkel å ta med seg på farten. For de fleste med langt hår er en hårbørste et uunnværlig verktøy for å ta vare på håret og sørge for at det ser presentabelt og godt kjemmet ut.

Berster for skjegg og falme hjelper deg å oppnå de beste resultatene

Hårbørster for skjegg og bleknebørster er ikke egentlige stylingverktøy, men brukes som hjelpemidler når du skal klippe og trimme hår og skjegg. Med en fadebørste kan du børste bort de løse hårene under klipping og trimming, slik at faden din fremstår helt skarp og uten hår som sitter fast i hodebunnen.

En skjeggbørste brukes til å løsne de enkelte hårstråene og trekke dem ut til full lengde før skjegget må klippes eller trimmes. Det gir deg bedre oversikt over arbeidet ditt og større sikkerhet for et resultat som din kunde i barberstolen blir fornøyd med. En skjeggbørste lages ofte med villsvinhår, og det gjør det lettere for deg å lage skarpe og tydelige overganger.

Spesielle hårbørster for spesielle formål

Til slutt, hos OS Frisørartikler tilbyr vi også en rekke hårbørster som ligger litt utenfor kategorien og brukes til helt spesifikke formål. Det kan for eksempel være en teaser-hårbørste som kan style håret og tilføre volum med mykt villvinhår, akkurat som den har en spiss ende for å løsne og dele håret i seksjoner. Det kan også være en massasjebørste som har til formål å massere hodebunnen og fremme blodsirkulasjonen i hodebunnen, eller en sjampobørste som kan brukes til både å massere hodebunnen og fordele gel og voks.

Hvis du leter etter en hårbørste med spesifikke egenskaper, bør du se i vår kategori med spesielle hårbørster

OS Frisørartikler er din forhandler av profesjonelle hårbørster

Hvis du er en profesjonell frisør, vet du allerede hvor viktig det er for en velfungerende frisørsalong å ha et godt utvalg av forskjellige hårbørster. Hårbørster for styling, for filtring, for å hjelpe til med klipping og trimming og mye mer. Derfor har vi nøye utvalgt et stort utvalg hårbørster i god kvalitet og i ulike prisklasser, slik at du kan velge akkurat de børstene som passer inn i din salong og ditt budsjett.

Riktig hårbørste kan gjøre en verden av forskjell når det kommer til styling og klipping, og det vet vi hos OS Frisørartikler. Derfor har vi kun valgt ut de beste hårbørstene for deg.