Varmluftsbørste

En varmluftsbørste minner om en klassisk rundbørste og har den ekstra funksjonen at den også blåser varm luft ut til håret. Du kan altså både krølle håret med den, samtidig som den også tørker håret. En varmluftsbørste kommer med flere funksjoner som gjør at hårstylingen din kan bli helt perfekt. 

11 Antall

Set Ascending Direction
per side

Hvordan fungerer en airstyler?

Når håret er fuktig, er det vanskelig å jobbe med. Spesielt hvis du vil lage krøller i håret. Du trenger ikke tenke på det problemet med en airstyler. Varmluftsbørsten lar deg jobbe med håret, selv om det er vått eller fuktig. Børsten blåser varmluft presist ut, mens luftstyleren setter håret slik du vil ha det med krøller.

Vi anbefaler imidlertid ikke at du bruker airstyleren utelukkende for å tørke håret. Her er en tørketrommel definitivt et mer effektivt verktøy.

Hvilken varmluftbørste bør jeg velge?

Det store spørsmålet når det gjelder valg av frisørutstyr er alltid: hvilket bør jeg velge? Og svaret er alltid det samme – det avhenger av hvilke behov du har. Noen har f.eks. virkelig langt hår. Her anbefaler vi at du velger en airstyler som har et børstehode på 50 mm i diameter. Hvis du har kortere hår, er det helt greit med en airstyler som har et 40 mm børstehode.

I tillegg er det også spesifikke spesifikasjoner som kan være fordelaktige for enkelte hår, men hvor det ikke er så viktig for andre hårtyper. ION-teknologi kan f.eks. være nødvendig for personer med svært ømtålig hår, som raskt blir krusete og vilt. Du kjenner ditt eget hår best, så vi anbefaler at du leser spesifikasjonene på produktene våre grundig og velger ut fra dem. Vi er selvfølgelig alltid klare til å svare på dine spørsmål.

Har du spørsmål om våre varmebørster? Kontakt oss her

Vi forstår at det kan være vanskelig å velge riktig airstyler. Ikke nøl med å sende oss en e-post her på siden. Du kan også ringe oss på tlf +45 2090 5070 alle hverdager fra 09:00-16:00.