Frisørsaks

En frisørsaks er spesielt utviklet for å klippe hår. Saksen er ekstra skarp, da den skal brukes over lang tid og til ulike hårtyper. Designet av en profesjonell frisørsaks er heller ikke tilfeldig, da den skal ligge helt naturlig i en frisørhånd. Det er fordi den skal være lett å jobbe med og forebygge smerter i håndledd, skuldre og fingre.

Items ( 1-20 / 164 )

Set Ascending Direction
Page
per side

Hvor viktig er en god frisørsaks?

Dette spørsmålet bør baseres på to synspunkter: kundens og frisørens. Vi kan bare anbefale at du investerer i riktig utstyr hvis du er frisør, for det lønner seg bare i lengden. Dette gjelder både i forhold til din kundestrøm, men også slitasjen på fingre, skuldre og håndledd, som er selve grunnlaget for å yte en god service.

Bruk profesjonell frisørsaks: Slik får du kundene dine til å komme tilbake

Fra kundens perspektiv kan en hårklipp med profesjonell frisørsaks av god kvalitet være det som gjør at kunden blir en lojal og stabil kunde. Du kan lett se forskjellen når du klipper med en saks av høy kvalitet sammenlignet med en mindre god sak. Selve kuttet er skarpere og prosessen er også mer friksjonsfri.

På mange måter kan du sammenligne det med å kutte kjøtt med en formidabel kniv. Skjærer du kjøtt med en sløv kniv, legger du mer krefter på snittet. Det kan sees i kjøttet. Skjærer du derimot med en helt skarp kniv, glir kniven nesten gjennom kjøttet. Det samme gjelder frisørsaks. Bruker du mindre god saks, kan du se på håret at det har blitt klemt hardere og at selve klippet ikke er like rent.

Forhindr skade med profesjonell frisørsaks av optimal kvalitet 

Når du kjøper en frisørsaks er det viktig at den har riktig ergonomisk form for håndleddet. Mange steder kan du få tak i billigere sakser som er produsert uten ergonomisk forståelse, og det anbefaler vi at du holder deg langt unna. Det kan ikke understrekes nok hvor viktig det er at du har riktig utstyr som kan lette arbeidet ditt og hindre deg i å kutte i stillinger som i verste fall kan gi korsrygg, senebetennelse i håndleddet eller noe helt annet.< /span >

På denne siden finner du sakser til ulike formål, som alle er fra produsenter som vi kan stå inne for. Som frisør har du ikke råd til IKKE å ta avgjørelsen din basert på ergonomi. Vi anbefaler også at du steller og rengjør saksen regelmessig – på denne måten forlenger du levetiden til saksen, men også din egen kropp i frisørfaget.

Kontakt oss her hvis du har spørsmål om vår frisørsaks 

Vi forstår at det kan være vanskelig å velge riktig frisørsaks. Ikke nøl med å sende oss en e-post her på siden. Du kan ringe oss på tlf +45 2090 5070 alle hverdager fra 09:00-16:00. Vi ser frem til å hjelpe!