Shampoo

For mange er sjampo en nødvendighet som renser håret for smuss og skitt, men en god sjampo kan gjøre mye mer enn det. Med riktig sjampo gir du håret ditt de beste forutsetningene for å forbli sunt og godt tatt vare på. Se vårt store utvalg av hårsjampo her.

Items ( 1-20 / 106 )

Set Ascending Direction
Page
per side

Hårshampoo for alle hårtyper

Når du velger riktig sjampo, bør du alltid ta hensyn til hvilken type hår du har. Har du krøllete, farget eller kanskje skadet hår som følge av kjemisk behandling eller annet? Hos OS Frisørartikler har vi sjampoer for alle typer hår og behov. I vårt sortiment finner du sjampoer fra blant andre merker som Moroccanoil, som blant annet gir ekstraordinært volum og dyptgående fuktighet. Avslutt gjerne håret med en av deres deilige hårkurer eller balsam for å sette prikken over i-en. Trenger ditt fargede hår pleie kan du med fordel velge en sjampo for farget hår som Joico K - Pak Color Therapy Shampoo eller Maria Nila - Luminous Color Shampoo, som er fargebevarende og reparerende.

I tillegg til de mer praktiske hensynene rundt ditt valg av sjampo, må du selvfølgelig også bestemme deg for hva annet du foretrekker i en sjampo. En spesiell duft, at den er økologisk, eller kanskje at den er vegansk? Du kan få alt og mer på denne siden

Få en salongopplevelse med frisørsjampo

Finnes det noe bedre enn å sitte hos frisøren og bli bortskjemt med en deilig hårvask og en god frisørsjampo, mens du kan lene deg tilbake og bare nyte det? Du kan ta med deg litt av salongopplevelsen hjem ved å unne deg en deilig frisørsjampo som gjør hårvasken til mer enn bare et ork. Med en deilig frisørsjampo kan du lage din egen lille oase hjemme, hvor du tar deg litt tid for deg selv og bare kjenner den skummende og rensende følelsen og den deilige duften av din favorittsjampo. Legg til litt musikk og koselig belysning for å gjøre opplevelsen enda bedre. Vi har frisørsjampoer fra merker som Kevin Murphey, Davines, Joico og mange flere.

Det som er bra med å kjøpe din frisørsjampo på denne siden, er at du alltid kan være sikker på å få produktene til en superskarp pris uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Følg med på siden, for vi har jevnlig gode tilbud med store besparelser, og vi legger ofte til nye, deilige sjampoer i vårt sortiment.

Handle sjampo av høy kvalitet hos OS Frisørartikler

Hos OS Frisørartikler finner du alltid et godt utvalg av sjampoer fra kjente merker som Kevin Murphy, Moroccanoil, Maria Nila og mange flere. Vi selger kun sjampo av høy kvalitet, så du kan være sikker på å få et produkt som er verdt hver krone.

I tillegg til vårt store utvalg av sjampo får du også en rekke fordeler hos OS Hairdressing-artikler – visste du for eksempel at vi kun har 2-6 dagers levering og fri frakt ved kjøp over 999 kr. Det er mange gode grunner til å velge OS Frisørartikler når du vil unne deg deilige hårprodukter.

Vi er spesialister på alt innen hårpleie, så vi er alltid behjelpelige hvis du trenger råd om våre produkter. Derfor, ikke nøl med å sende oss en e-post på support@osartikler.dk eller via vårt kontaktskjema. Du kan også ringe oss på tlf +45 2090 5070 alle hverdager fra 09:00-16:00.