Varmeruller

Opvarmingsruller er en supereffektiv snarvei til vakre krøller og bølger i håret. Varm opp rullene, sett dem inn i håret og la dem virke mens du gjør noe annet. Resultatet er umiskjennelig – de gir akkurat den ekstra touchen som setter prikken over i-en.

3 Antall

Set Ascending Direction
per side

Varmekrullere, varmeruller osv. – kjært barn har mange navn

Krøllere med varme har vært en favoritt innen hårstyling i mange år fordi det er en enkel og effektiv måte å gå fra rett til krøllete eller bølgete hår med mye volum . I motsetning til vanlige krøller har hot curlers den store fordelen at varmen effektiviserer prosessen og definerer krøllene slik at de blir ekstra vakre og slitesterke.

Krøllerne kommer i sett med forskjellige størrelser, slik at du kan tilpasse krøllene til utseendet du er ute etter. Med et krøllesett har du derfor mange forskjellige stylingsmuligheter og mulighet til å lage alt fra små krøller til store bølger.

Kjøp curlers with heat hos OS Frisørartikler

Hos OS Hairdressing articles finner du alltid et godt utvalg av hot curlers fra for eksempel Babyliss og Sibel. Vi selger kun utstyr av høyeste kvalitet, så du kan være sikker på å få et produkt som er verdt pengene.

Hvis du har spørsmål om våre curlers, eller ønsker andre råd, er du alltid velkommen til å ringe oss på +45 2090 5070 eller skrive til oss på support@osatikler.dk eller via vårt kontaktskjema. Vi ser frem til å hjelpe deg!