Tørkehette

En tørkehette hjelper med å tørke håret. Tørkehetten er spesielt effektiv hvis du har krøllete hår som må sette seg eller som har fått en behandling på håret – dette kan være i forbindelse med farging av håret – som krever at håret tørkes uten å blåse. Se vårt utvalg her.

6 Antall

Set Ascending Direction
per side

Kjøp en praktisk og effektiv tørkehette til salongen eller privaten

En tørkehjelm gir en jevnere tørking av håret, da det ikke er varmluft som direkte behandler håret, men heller en jevn og rolig varme. Du kan enten kjøpe tørkehjelm på stativ, som er den klassiske tørkehjelmen, men du finner også alternative tørkehjelmer på denne siden.

Det effektive produktet fra Sibel, hvor du enkelt kobler din hårføner til den enkle og lukkede tørkehetten, er et godt og billig alternativ til frisørens modeller. Håret ditt behandles med jevn varme på nøyaktig samme måte som med en tørkehette på stativ. Det er veldig smart.

Har du spørsmål om våre tørkehjelmer? Kontakt oss her

Som du ser har vi forskjellige typer tørkehjelmer, og vi forstår at det kan være vanskelig å velge den rette. Ikke nøl med å sende oss en e-post her på siden. Du kan også ringe oss på tlf +45 2090 5070 alle hverdager fra 09:00-16:00.