Hårtrimmer

Med en hårtrimmer – også kalt for en skjeggtrimmer – kan du trimme og rette skjegget ditt. I tillegg kan du også lage den helt perfekte kanten, slik at du ser sharp ut i hverdagen. Dette gjelder både skjeggkanten og håret ditt. Se vårt utvalg av hårtrimmere på denne siden.

Items ( 1-20 / 61 )

Set Ascending Direction
Page
per side

Hårtrimmer: Detaljen er i kantene

Hvis du selv er frisør eller tidligere har vært hos en frisør som mann – noe du sikkert har – så vet du godt hvordan tjenesten alltid ender. Først tas sidene og toppen, men til slutt er det finsliping og forsiktig trimming av kantene. Det er her håret ditt virkelig blir bortskjemt, og det er her du, hvis du er frisør, virkelig kan yte en ekstra service og sette prikken over i-en på kundene dine.

Hårtrimmeren brukes selvsagt mest til herreklipp, så dersom du opplever å ha mange mannlige kunder, så kan vi absolutt anbefale deg å investere i et godt hår trimmer. Hvis du leter etter en hårtrimmer til hjemmet, trenger du ikke nødvendigvis kjøpe den dyreste. Inne i hver enkelt hårtrimmer kan du lese om spesifikasjonene, som lar deg velge den hårtrimmeren som passer perfekt til dine behov.

Slik velger du den perfekte hårtrimmeren

Men hva er dine behov? Vi kan selvfølgelig ikke vite det sikkert, men vi vet hva som ofte betyr noe for kundene våre. Nedenfor kan du se hva våre kunder ofte ser etter når de leter etter en ny hårtrimmer.

  • Hårtrimmerens motorkraft
  • Kutterhodebredde
  • Bladetypen til trimmeren din
  • Kapasiteten til hårtrimmerbatteriet
  • Lengdealternativer
  • Hvor nærme maskinen kan trimme
  • Støynivået til trimmeren
  • Hårtrimmervekt 

Hvis hårtrimmeren din oppfyller disse kriteriene, er du i god form. Har du i tillegg valgt en av våre hårtrimmere på tilbud, må det være en vinn vinn.

Kontakt oss her hvis du har spørsmål om våre hårtrimmere 

Vi forstår at det kan være vanskelig å velge riktig hårtrimmer. Her på siden finner du hårtrimmere på tilbud og vi er tilgjengelige for å hjelpe deg. Med andre ord, ikke nøl med å sende oss en e-post her på siden. Du kan ringe oss på tlf +45 20 90 50 70 alle hverdager fra 09:00-16:00. Vi gleder oss til å hjelpe!