Hårolje

Her finner du vårt brede utvalg av hårolje. Vi vet hvor viktig sunt hår er for deg, og det er derfor vi har samlet de beste håroljene på markedet. Velg mellom mange forskjellige varianter og finn akkurat den håroljen som passer ditt hår.

Items ( 1-20 / 34 )

Set Ascending Direction
Page
per side

Oljebehandling for håret

Tidligere trodde man at det var nok å vaske håret med sjampo. Nå for tiden forstår de fleste at det ikke er nok hvis du vil ha vakkert og sunt hår. I tillegg til balsam er det mange som etter hvert har tatt i bruk hårolje – og det gjelder faktisk både menn og kvinner.

Olje bidrar til å holde håret sunt og vakkert. Den gjør håret ditt mykt, glatt og skinnende fordi det trenger inn og tilfører vitaminer, mineraler og annen næring direkte til håret. Avhengig av hvilken type olje du velger, vil det være forskjellige egenskaper tilgjengelig. Men det de alle har til felles er at håret ditt vil elske det, og du vil kunne føle en tydelig forskjell.

En hårkur med olje er ganske enkelt hvor du smører olje på håret og lar det virke en stund. Det kan ta alt fra noen få minutter til over natten – noen velger å ganske enkelt påføre oljen og la den virke til neste hårvask. På denne måten fordamper selve oljen i løpet av dagen.

Hvor lenge du lar behandlingen virke avhenger av hva du vil ha ut av den, hvilken type olje du bruker og hvor mye hjelp håret ditt trenger . Alle håroljene du finner på denne siden passer for både korte og lengre oljebehandlinger.

Hva gjør olje med håret?

Olje for håret er ikke en nødvendighet som sådan. Mange bruker ikke olje til håret i det hele tatt – kanskje fordi de ikke vet om de mange gode fordelene ennå. Men hårolje skal sees på som en ekstra velvære du gir håret. Det er noe du bruker fordi du vil ha så sunt og vakkert hår som mulig.

Olje går inn og påfører ulike næringsstoffer for året, samtidig som den pleier håret. Den gir både vitaminer, mineraler, glans og fuktighet. Alle ting som håret ditt kanskje kan leve uten, men som det uansett vil takke deg for. Og resultatet er rett og slett et bedre og sunnere hår.

Enten du velger plantebaserte oljer, nøtteoljer eller oljer med ekstra keratin, gjør du noe godt for håret når du påfører det. Når du først har prøvd hårolje, antar vi at du ikke vil slutte. Effekten er åpenbar, og de aller fleste vil elske følelsen av helse og skjønnhet som håret vil utstråle.

Finn oljer for håret på OS Frisørartikler

Noen velger å eksperimentere med forskjellige ting når de vil behandle håret med olje. Som sådan kan du lage en oljebehandling for håret med ingredienser som egg, honning og avokado. Men mange synes det er ganske plagsomt og ganske ekkelt å måtte stikke håret inn i disse tilfellene. Spesielt hvis du skal sove med den over natten eller det er noe du vil gjøre regelmessig.

Vi har gjort det enklere for deg. Håroljene våre inneholder alt det gode fra naturen. Håroljene våre er utvunnet fra nøtter og frukt og inneholder ting som argan, keratin og macadamia. Alt har blitt raffinert og tappet på flaske, så det er klart til å gå rett inn i håret – uten oppstyr, mas eller mye opprydding. Dessuten tar flaskene våre svært liten plass i skapet.