Saltvannsspray

Saltvannspray er et hårprodukt som påføres direkte på håret for å gi det mer volum, struktur og litt stivhet. Saltvannsspray imiterer følelsen håret ditt får når du har badet i havet – den såkalte strandlooken, som er kjedelig og litt rå.

6 Antall

Set Ascending Direction
per side

Saltvannspray gir et naturlig utseende

Saltvannsspray for håret inneholder ikke oljer og er derfor ikke fet. Du vil imidlertid finne saltvannssprayer i vårt sortiment, som har tilsatt ingredienser som naturlig algeekstrakt, som hjelper til med å pleie håret og beskytte det med UV-stråling.

Ideen med en saltvannshårspray er å etterligne utseendet og følelsen håret ditt vil ha etter en dag på stranden. Det er derfor en naturlig og miljøvennlig måte å style håret på. Hvis du vil unngå unødvendige kjemikalier og aerosoler, er en saltvannshårspray en ideell løsning for deg.

Få en sexy strandlook med saltvannsspray

Hårspray med saltvann gir deg kontroll over hvordan håret sitter fordi det gir tekstur, struktur og litt hold. Nettopp fordi håret blir litt stivere og mer rått i det, vil du ha mulighet til å sette det og justere det i løpet av dagen.

Så du trenger ikke å bekymre deg for å måtte kjøre fingrene gjennom håret, eller om vinden nå kan forstyrre frisyren din. Hårsett med saltvannsspray har allerede et litt røft utseende – kjent som strandlook eller surferlook – og det tåler derfor lett å bli rotet med litt.

Hvordan bruke saltvannsspray for hår

Det er optimalt å tilsette saltvannsspray i håret når håret allerede er fuktig, for eksempel rett etter badet. Spray saltvannssprayen på håret ditt fra cirka 30 centimeters avstand og sørg for å fordele det så jevnt som mulig. Deretter kan du fordele den videre med hendene og forme den frisyren du ønsker.

Hårsett med saltvannsspray passer for det mer naturlige utseendet og trenger ikke nødvendigvis verken kam eller børste. Saltvannspray fungerer godt for både langt, kort, fint og krøllete hår. Det kan brukes av både menn og kvinner og er generelt et veldig allsidig hårprodukt.