Hårpudder

Hårpudder er et hårprodukt for styling av håret. Den brukes til å gi håret mer struktur og volum. Pudderet gir også håret et matt utseende, og du unngår at håret klistrer seg sammen, noe som kan oppstå hvis du bruker hårvoks eller spray. Hårpudder kan brukes av både menn og kvinner.

11 Antall

Set Ascending Direction
per side

Hvordan bruker jeg hårpudder?

Hårpudder kan som sagt brukes av både menn og kvinner, og alt du trenger å gjøre er å strø pudderet i tørt hår. Du jobber deretter pudderet inn i håret med fingertuppene. Du kan style håret ganske enkelt med pudderet, og håret vil få et matt og deilig utseende. Ønsker du glans til håret anbefaler vi å legge til lakk eller et annet stylingprodukt med glans, da hårpudder er et produkt som absorberer fuktighet i håret og dermed gir et matt utseende.

Er hårpudder bra for håret mitt?

Selv om hårpudder er mindre fettete enn hårvoks, gel eller hårspray, er det viktig å vaske det ut etter bruk. Etter at du har brukt hårpudderet kan det godt føles som om det avtar av seg selv, men hårpudder har den bivirkningen – som mange andre hårprodukter – at det kan tette til porene i hodebunnen. Derfor er det viktig å bruke en rensesjampo når du vasker den ut.

Har du spørsmål om hårpudderet vårt?

Hos OS Frisørartikler er vi alltid klare til å hjelpe deg med å finne det riktige produktet. Nøl derfor ikke med å kontakte oss dersom du har spørsmål om vårt utvalg av hårpudder. Har du f.eks. din egen frisørsalong, forstår vi at du sannsynligvis er interessert i et større parti til glede for kundene dine. I den forbindelse kan du alltid skrive til oss på support@osatikler.dk eller ring +45 2090 5070 hvis du ønsker en utdypende dialog om vårt utvalg av hårpudder. Vi ser frem til å hjelpe deg!