Hårklipper

En hårklipper – skal ikke forveksles med en hårtrimmer som blir brukt til skjegg – den kan vedlikeholde og finpusse frisyren din hvis du ønsker å ta sidene og kinnskjegget ved å saken i egne hender hjemme. I tillegg kan den riktige hårklipperen også gjøre hverdagen din som frisør enklere, da en hårklipper av høy kvalitet kan spare deg for både tid og penger. 

Se hele utvalget vårt av hårklippere på denne siden.

Items ( 1-20 / 79 )

Set Ascending Direction
Page
per side

Hvilken hårklipper er best?

Her på denne siden finner du flere forskjellige hårklippere. Vi har noen i den dyrere enden, mens vi også har noen til en lavere pris. Her vil det naturligvis være lett for oss å si at det dyreste er det beste. Men det fungerer ikke helt slik. For det er først og fremst stor forskjell på formålet du kjøper hårklipperen til.

Hvis du trenger en hårklipper hjemme, er det ikke nødvendig å kjøpe den dyreste. De fleste som bruker hårklipper hjemme har ikke det største behovet for kvalitet og finesse. For de som tar saken i egne hender, handler det ofte om å finne en klippemaskin som kan ta kinnskjegg, sidene eller bare hele håret.

Lag perfekte fades med en høykvalitets klippemaskin

Frisører har imidlertid et helt annet behov. De skal bl.a. kunne utføre en tjeneste hvor frisyren er noe du ikke bare kan kaste deg ut i hjemme. Dette kan f.eks. være om en kunde ønsker en fade (når håret trimmes kort på sidene og halsen, hvoretter håret graderes opp i lengden på toppen, uten at noen form for "kant" er synlig på klippet).

En klippemaskin av høy kvalitet er viktig her. I tillegg kan en hårklipper av beste kvalitet også spare en frisørtid, da disse produktene er mer avanserte og effektive.

Dette er kriteriene du bør bruke som utgangspunkt når du velger hårklipper 

Hvis du leter etter den beste hårklipperen, betyr det ikke at du må velge den dyreste. Nedenfor er det du bør se etter når du leser spesifikt om produktene: 

  • Motorkraft
  • Kutterhodebredde
  • Løvtype
  • Batterikapasitet
  • Lengdealternativer
  • Støynivå
  • Vekt

Hvis disse kriteriene er oppfylt, har du valgt en god hårklipper som du trygt kan velge til enten salongen din eller hjemme.

Hårtrimmer vs. hårklippere - hva er forskjellen?

Mange forveksler en hårtrimmer med en hårklipper. Det er ikke veldig bra. Selve klippehodet og mellomrommet mellom de skarpe bladene er større med en hårklipper enn det er med en hårtrimmer. Derfor kan vi bare anbefale at du har begge deler.

Med en hårtrimmer kan du trimme finere, mens en hårklipper er bedre for tykkere hår. Bruker du hårtrimmer til håret vil du oppleve at klippetiden blir lengre, og håret kan også klippes feil og bli flokete.

Kontakt oss her hvis du har spørsmål om klipperne våre 

Vi forstår at det kan være vanskelig å velge riktig hårklipper. Ikke nøl med å sende oss en e-post her på siden. Du kan ringe oss på tlf +45 2090 5070 alle hverdager fra 09:00-16:00. Vi gleder oss til å hjelpe!