Hårføner

En hårføner tørker håret når det er vått. Nesten alle har en siden den er et uvurderlig verktøy når du styler håret. Mens håret er vått, kan du ikke jobbe med det og derfor er dette verktøyet i de fleste husholdninger og i alle salonger. Se utvalget her. Items ( 1-20 / 93 )

Set Ascending Direction
Page
per side

Er det forskjell på de forskjellige hårføne?

Det korte svaret er ja. Skal du ha en hårføner som takler enhver utfordring, må du også være villig til å betale litt ekstra. Hvis behovene dine er minimale, kan du enkelt finne en billigere løsning som du blir fornøyd med. Hvis du er ute etter det beste, anbefaler vi at du vurderer en hårføner med ION-teknologi.

ION-teknologi bruker negativt ladede ioner for å bryte ned de positivt ladede vannmolekylene i det våte håret. Hva betyr det da? Dette betyr at hårføneren skiller vannmolekylene uten å åpne hårstråene. Dette resulterer i:

  • lekker glatt, hvor risikoen for krusete hår er betraktelig minimert.
  • at tørketiden forkortes.
  • at sjansen for varmeskader er lavest.

Hva betyr motorstørrelsen på hårføneren min?

Jo større motor, jo mer kraft. Og hva hjelper det? Jo kraftigere motor hårføneren din har, jo kraftigere kan den blåse. Den gjør dette fordi den kan trekke mer vindkraft, ettersom mer strøm flyter gjennom enheten. Dette betyr til syvende og sist at håret ditt kan tørke raskere.

Det kan være vanskelig å merke forskjellen med det første, og mange vil også mene at en så stor motor slett ikke er nødvendig for deres hårføner. Ønsker du å tørke håret raskt og grundig er en hårføner med kraftig motor en veldig god idé.

Du kan sammenligne det med en støvsuger. Du kan også få en støvsuger med forskjellige motorer. Her bestemmer motoren sugekapasiteten. Når du har prøvd å komme deg helt inn i svingene med en motor som er for liten, har du endelig fått nok. Det samme gjelder håret ditt. Når du først har funnet ut hvor raskt håret ditt kan tørke med en kraftig hårføner, vil du aldri gå tilbake til en med mindre kraft.

Dette er det du bør se etter når du leter etter en god hårføner

Så vi har dekket ION-teknologien og hvordan den påvirker kvaliteten på hårføneren din. I tillegg har motoren også noe å si når det gjelder effektiviteten til hårføneren. Men det er mange andre faktorer som spiller inn når du velger hårføner. Vi har listet opp de fire viktigste tingene for deg her: 

  • ION-teknologi
  • Motoren
  • Vekt 
  • Kjølefunksjon 

I tillegg til de to første punktene vurderer vi også at vekten har innflytelse. Selv om det ikke er mange gram eller kilo som utgjør en forskjell, kan det ha stor innvirkning når det kommer til at hårføneren din skal overholde. Du står ofte i en unaturlig stilling med armene når du bruker en hårføner, og dette kan være hardt for leddene.

En kjølefunksjon er også viktig hvis du vil at håret skal "settes" etter føning. Den kalde luften er prikken over i-en, da varmen blåses bort fra håret, og dermed blir det mindre "formelt".

Har du spørsmål om vår hårføner? Kontakt oss her

Vi forstår at det kan være vanskelig å velge riktig hårføner. Ikke nøl med å sende oss en e-post her på siden. Du kan også ringe oss på tlf +45 20 90 50 70 alle hverdager fra 09:00-16:00.

Husk, du får gratis frakt hvis du kjøper for mer enn DKK 499. Du kan også alltid besøke vår fysiske butikk i København på Jagtvej 1, 2200 Nørrebro. Her vil vi alltid stille våre faglige råd tilgjengelig dersom du har spørsmål om din neste hårføner eller andre frisørartikler. Vi gleder oss til å hjelpe!