Nese & øretrimmer

En nesetrimmer holder neseborene fri for hår, sånn at du kan holde deg velpleiet hver dag. En nesetrimmer kommer godt med hvis du har en tendens til å få lange nesehår, som er noe som aldri har vært å foretrekke. Finn en nesetrimmer som passer dine behov på denne siden.

10 Antall

Set Ascending Direction
per side

Klipp nesehårene uten smerte med en nesetrimmer

En nesetrimmer er noe alle burde eie. Ingenting kan distrahere en person overfor deg under en samtale som langt hår som stikker ut fra nesten. Det er ikke pent, og det er vanskelig å fortelle personen om den uheldige hendelsen, da det ikke er helt det samme som å ha noe fast mellom tennene – hvis du i det hele tatt er så heldig at noen legger merke til dette.

Nesehår bør fjernes med en pinsett, voks eller en nesetrimmer. Her mener vi at det er klart enklest å bruke en nesetrimmer. Med dette verktøyet for din daglige pleie er du sikker på at nesen – og for den saks skyld også ørene – er skarpe hver dag. Våre nese- og øretrimmere kan også brukes til hår i ørene.

Hold deg velstelt med en nese- og øretrimmer

Det er viktig å holde seg velstelt. Om ikke for din egen skyld, så for din familie eller kollegaer. Du vil ikke at andre skal danne seg en mening om deg basert på din hygiene, og med en nesetrimmer er det noen billige poeng å gjøre. Bruk en av våre nesehårstrimmere en gang i uken, og så er du klar for jobb, helg eller noe helt annet.

En annen grunn til at du bør kjøpe en nesetrimmer og ikke bruke voks eller pinsett er at du ikke fjerner hårene helt. Dette er bra, fordi hår i nesen har en helsefunksjon. Nesehårene dine beskytter mot farlige infeksjoner, og bruker du voks for å fjerne dem, kan bakterier bevege seg ned i hårsekken, som i verste fall bl.a. kan forårsake hjernehinnebetennelse.

Utseendet ditt er i detaljene - kjøp en nesehårstrimmer 

En nesetrimmer er derfor praktisk og et godt valg hvis du ønsker å ta vare på nese og ører. Men det er selvfølgelig også en estetisk grunn til at du bør kjøpe en neseklipper. Det er virkelig synd hvis du er typen som bryr deg om utseendet ditt og kjolen at lange nesehår henger fra nesen og forstyrrer deg.

Fordi det sjelden er fordi du vil la nesehårene vokse. Ofte er dette fordi du ikke er klar over problemet selv. Du ser på ditt eget ansikt hver dag, og det er helt naturlig å stirre seg blind på de små detaljene. Ofte krever det at en annen person gjør deg oppmerksom på det, og hvis du er i den situasjonen, er det bare å bestille en av våre billige nesetrimmere.

Kontakt oss her hvis du har spørsmål om nesetrimmerne våre 

Vi forstår at det kan være vanskelig å velge riktig nesetrimmer. Ikke nøl med å sende oss en e-post her på siden. Du kan ringe oss på tlf +45 20 90 50 70 alle hverdager fra 09:00-16:00. Vi gleder oss til å hjelpe!