Krølletang

En krølltang er intet mindre enn et must i samlingen av stylingverktøy. Med en god krølltang kan du få utrolig mye liv i håret og skape alle mulig forskjellige uttrykk og frisyrer – og ikke minst skape masse volum. Uansett om du ønsker små krøller, store krøller eller noe midt i mellom er en krølltang det perfekte verktøy.

Items ( 1-20 / 21 )

Set Ascending Direction
Page
per side

Stor krølltang for store krøller

Du kjenner sikkert til de store stilikonene som Marilyn Monroe, Sarah Jessica Parker og Julia Roberts. Alle har det til felles at de hadde eller har store, myke bølger og krøller i sine vakre lokker som rammer inn ansiktet deres på beste måte. Noen er så heldige å ha store krøller fra naturen – og vi andre trenger bare litt hjelp på veien. Heldigvis kan du enkelt og effektivt jukse deg til det voluminøse og deilige utseendet med store krøller med en stor krølltang.

Hvis du er interessert i det uforsiktige utseendet, kan du ta store hårtotter, krølle dem og deretter gre dem gjennom med en stor kam eller fingrene dine, slik at du får et deilig bohemsk uttrykk. Er du mer til helt definerte og skarpe krøller, kan du krølle mindre tuer og ganske enkelt gi dem den siste finishen med hårstyling etter eget valg.

Med en krølltang for store krøller kan du lage mange forskjellige looker med bare ett stylingverktøy. Store krøller gir også mulighet for mange forskjellige frisyrer – både rett og slett løst hår eller vakre oppsett. Bare fantasien setter grenser.

Lag et dristig utseende med en liten krølltang

Med en liten krølltang kan du skape en superfrisk look med små krøller. Du kan både lage små, definerte krøller for et superskarpt uttrykk eller gjøre de små krøllene mer rotete ved å 'rugle' håret etter at du har brukt krølltangen. Er du til den helt skarpe looken kan du ganske enkelt avslutte stylingen med en deilig hårspray, men hvis du vil ha et "sengehode"-utseende, kan du legge til saltvannspray, som gir en rå finish.

En liten krølltang er også superpraktisk å ha i vesken om du skal kunne style håret på farten, på ferie eller noe annet. Den kan enkelt pakkes i en veske og brukes når som helst, hvor som helst.

Du kan se på krølltangens diameter når du skal vurdere om den er riktig størrelse for den typen krøll du ønsker. Vi har krølltang ned til en diameter på 9 mm og opp til 38 mm. Disse ulike krølltangene gir derfor svært ulike typer krøller og dermed svært ulike uttrykk. Du kan derfor vurdere om du skal ha en eller flere krølltang i samlingen din, avhengig av hvilket humør du er i og hvilken stil du går for.

Krølltang for langt og kort hår

En krølltang er perfekt for å skape lek og volum i langt hår med alt fra små krøller til store bølger. Det er en enkel snarvei for å skape litt glamour i hverdagen eller til livets store fester.

Men krølltang er ikke bare forbeholdt deg med langt hår. Hos OS Frisørartikler finner du også krølltang for kort hår som kan forvandle flatt hår til en deilig frisyre med mye volum. Du kan med fordel velge en krølltang som ikke er for stor i diameter, for eksempel opptil 25 mm i diameter, slik at håret uten problemer kan vridd rundt krølltangen.

Du kan også velge en krølltang i Babyliss MiraCurl-serien, som kjennetegnes ved at håret automatisk trekkes inn i det keramiske krøllekammeret og sitter igjen med vakre, velformede krøller. Vår BaByliss PRO MiraCurl SteamTech Moonless Night er for eksempel veldig egnet for både kort og langt hår.

Viktige hårprodukter ved bruk av krølltang

Når du bruker stylingverktøy med varme, sørg alltid for å ta godt vare på håret ditt slik at det ikke blir unødvendig slitt i prosessen. Dette gjelder også når du bruker en krølltang til å lage store eller små krøller i håret.

Vi anbefaler derfor at du alltid bruker en varmebeskyttelsesprodukt når du krøller håret for å gi håret det beste forutsetninger for å motstå påvirkning av varme. Det meste av varmebeskyttelsen vår er i sprayform, så det er superenkelt og raskt å påføre det i håret før du begynner å bruke krølltangen. Som en bonus gjør mange av våre varmebeskyttende produkter også håret ditt ekstra deilig og skinnende, samtidig som de har en pleiende effekt.

I tillegg til varmebeskyttelse kan du også dra nytte av krøllekrem når du skal style krøllene dine. Hvis du virkelig vil være sikker på et langvarig og deilig resultat, er krøllekrem et virkelig godt verktøy å ha for hånden. Du kan bruke krøllekrem når du har laget krøllene med krølltangen og håret er litt avkjølt for best resultat.

Stort utvalg av krølltang for alle typer hår hos OS Frisørartikler 

Du finner alltid et stort utvalg av krølltang hos OS Frisørartikler. Vi holder øye med hva som er populært og hva hårmoten tilsier, for å kunne tilby deg det siste innen krølltang!

Det er mange alternativer når det kommer til krølltang, og det kan være vanskelig å velge den rette for dine spesielle behov. Ikke nøl med å sende oss en e-post her på side for råd og veiledning om produktene våre. Du kan også ringe oss på tlf +45 2090 5070 alle hverdager fra 09:00-16:00, hvor vi står klare til å hjelpe deg.