Stylingjern

Med en krølltang kan du enkelt og raskt oppgradere frisyren din med vakre krøller som både er fine til hverdags og mer festlige anledninger. Det blir aldri feil med fine krøller når du skal ut på byen. Se vårt store utvalg av krølltenger og kreppetenger her på siden.

12 Antall

Set Ascending Direction
per side

Store og myke bølger

Med en krølltang kan du lage store og myke bølger som gir en deilig og uanstrengt bohemsk look som er superkledig og anvendelig til både hverdag og fest. Kjør fingrene gjennom bølgene eller ri dem forsiktig med en kam med brede tenner slik at de blir mer naturlige i uttrykket. Du kan eventuelt legge til saltvannspray eller hårpudder for å skape akkurat den rette bekymringsløse looken med mye volum.

Hvis du er mer for skarpe og definerte bølger, kan du gå litt annerledes frem. Etter at du har brukt bølgejernet må du unngå å berøre bølgene for mye, men i stedet legge til hårspray eller en volumprodukt - deretter du er klar til å møte verden med stil.

Bølger er utrolig vakre i løst hår, men de fungerer også veldig bra i frisyrer til bryllup, konfirmasjon og mye mer. Det er uendelige muligheter for styling av bølget hår – den eneste grensen er fantasien din

Krepejern for små bølger

Hvis du i stedet for store bølger i håret foretrekker små bølger, er et crepejern det rette utstyret for deg. Mange forbinder crepe-hår med 1980-tallet, da crepe-jern virkelig ble et must for mange – og den trenden er virkelig tilbake! Vi forstår det, for kreppet hår er en flott snarvei til volum og en frisyre som blir lagt merke til.

Et crepejern brukes på samme måte som andre krølltang for større bølger ved å starte ved hårrøttene og vifte håret utover. Crepe-hår er superfint løst, men det ser også bra ut med noen klipp eller oppsett. For å gi frisyren den siste finishen kan du avslutte med en volumprodukt eller hårspray, som sørger for at frisyren holder hele dagen.</ span>

Det er viktig å ha riktig utstyr når du skal lage det perfekte crepehåret. Se for eksempel vår BaByliss PRO Crimping Iron EP Technology 5.0, som med sitt varmebestandige fløyelsbelegg, svingsnor, temperaturkontroll og mye more gjør det superenkelt og effektivt å lage kreppet hår med mye volum og glans.

Beskytt håret mot varme fra krølltang

Som med all hårstyling som involverer varme, er det viktig å beskytte håret så mye som mulig når du bruker en krølltang. Dette gjør du blant annet ved å stille inn temperaturen på krølltangen slik at den passer til håret ditt. En tommelfingerregel er at fint, slitt og/eller kjemisk behandlet hår skal styles i opptil ca 185°, mens tykt og krøllete hår bedre tåler høye temperaturer opp til 230°. Eksperimenter og se hva som fungerer for deg og håret ditt.

En annen viktig del, når du skal beskytte håret mot varmen fra krølltangen, er å bruke en varmebeskyttelsesprodukt. Denne påføres før du begynner å bølge håret, slik at håret er beskyttet mot skadelige påvirkninger. Varmebeskyttelse finnes både i skum og spray, så det er stor sjanse for å finne et produkt som faller i smak. Som en bonus gir mange varmebeskyttelsesprodukter også glans og fuktighet til håret, samt forhindrer krusing og motstår fuktighet. Hva er det du ikke liker?

Finn din neste krølltang hos OS Frisørartikler

Hos OS Hairdressing finner du alltid et stort utvalg av krølltang og krepptang, og vi vet at det kan være vanskelig å finne akkurat den rette. Vi er derfor alltid klare til å hjelpe og gi råd, så hvis du har spørsmål om produktene våre kan du sende en e-post til support@osartikler.dk eller via vår kontaktskjema - så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig. Du kan også ringe oss på tlf +45 2090 5070 alle hverdager fra 09:00-16:00.