Hårkur

En god hårkur er en fantastisk måte å gi håret et løft og pleie. Hårkuren er en effektiv snarvei til å ta litt av stemningen fra frisøren hjem og gi deg selv og håret litt ekstra kos. Se vårt store utvalg på denne siden.

Items ( 1-20 / 71 )

Set Ascending Direction
Page
per side

Ulike typer hårpleie for ulike behov

En hårkur er ikke bare en hårkur. Når du skal velge riktig hårkur, må du velge en som passer ditt hår og dine behov. Du kan få hårkurer med mange ulike fokusområder – for eksempel hårkurer som gir volum, mykt hår eller gjenoppbygger kjemisk behandlet hår. Felles for de fleste hårbehandlinger er imidlertid at de tar sikte på å fukte håret grundig og reparere eventuelle skader.

Du kan få en hårkur som er nødvendig i tørt eller vått år. Hårkur som må vaskes ut eller etterlates i håret. Det er opp til deg hva du foretrekker. Du kan lese mer om et utvalg av våre hårbehandlinger nedenfor.

Hårbehandling for farget og kjemisk behandlet hår

Er håret ditt preget av farging og kjemisk behandling? Da kan du med fordel velge en hårkur som fokuserer på å nøyaktig gjenoppbygge behandlet hår og opprettholde den vakre fargen, bleking eller annet.

Vi forhandler blant annet Olaplex, som er en ekstra pleiende hårkur for bleket og grått hår, som både lysner og pleier håret på samme tid. Du finner også hårbehandlinger øremerket farget hår som Kevin Murphy Everlasting Color Treatment, som er en supereffektiv hårkur som beskytter hårfargen fra falming, samtidig som den tilfører glans og fuktighet til håret.

Hårbehandling for alle typer hår

I vårt store utvalg av hårkurer finner du også gode universelle hårkurer som virker på alle typer hår.

En god allround hårkur er den unike Olaplex Hair Perfector NO.3. Hårkuren påføres optimalt etter en salongbehandling med Olaplex-produkter, men du kan også enkelt bruke den uten forutgående salongbehandling. Du påfører det i håndkletørt hår og lar det virke i minst 10 minutter – og gjerne mye lenger, for det virker aktivt så lenge det sitter i håret. Du kan med fordel smøre den på håret etter morgenbadet og la det virke mesteparten av dagen hvis du har en dag hjemme. Alternativt kan du også pakke håret godt inn og sove med hårkuren i. For profesjonell bruk kan du velge hele Olaplex Salon Intro Kit, som inneholder Olaplex No.1 og Olaplex No.2 til hhv å blande direkte inn i farge/bleking og bruke etter at fargen er vasket ut.

Hvordan bruke hårkur?

Hårkur påføres håret etter at du har vasket det grundig med sjampo. Dette er fordi sjampoen åpner hårstråene og gir dermed hårkuren tilgang til å virkelig komme i dybden og virke. Når du har latt hårkuren virke, skyller du den ut igjen hvis du bruker en hårkur som skylles ut.

Etter hårbehandlingen bør du avslutte hårpleierutinen med balsam fordi den, i motsetning til sjampo, penetrerer og 'lukker' håret igjen og beskytter det mot skadelige ytre påvirkninger. Følger du de tre trinnene med sjampo, hårkur og balsam, har håret veldig gode forutsetninger for å forbli sunt og glansfullt.

Hvor ofte bør du bruke hårkur?

Mange er interessert i å vite hvor ofte du bør bruke hårbalsam – er det ved hver hårvask, ukentlig, månedlig eller sjeldnere?

En tommelfingerregel er én til to ganger i uken, avhengig av hvor ofte du vasker håret. Vasker du håret hver dag kan du bruke hårkuren to ganger i uken, men utvider du hårvasken til 1-2 ganger i uken er det stort sett nok med én ukentlig hårkur.

Det kan imidlertid være perioder hvor håret ditt trenger mer intensiv pleie. Dette kan for eksempel være i de kalde vintermånedene, når håret kan bli ekstra tørt, eller om du har badet mye i salt- og klorvann. I slike tilfeller kan du ha godt av å pleie håret litt oftere og la hårkuren sitte litt lenger i håret, slik at håret får all den pleien det trenger.

Finn din neste hårbehandling hos OS Frisørartikler

Hos OS Hairdressing finner du alltid et stort utvalg av hårkurer for alle typer hår. Hvis du har spørsmål om produktene våre, kan du sende en e-post til support@osartikler.dk eller via vår kontaktskjema - så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig. Du kan også ringe oss på tlf +45 2090 5070 alle hverdager fra 09:00-16:00.