Hårstyling

Med de riktige produktene for hårstyling kan du style håret akkurat slik du vil ha det. Din stil og personlighet gjenspeiler hårstylingen du velger, og det er veldig varierende hvilket resultat produktene gir håret ditt. På denne siden fører vi et bredt utvalg av produkter for hårstyling.

Administrer krøllene dine med våre hårstylingsprodukter

Det er veldig individuelt hvordan du vil håndtere krøllene dine. Noen ønsker å flate ut krøllene, mens andre har spesielle preferanser for finish, hold, duft og tekstur på sine vakre krøller. På denne siden finner du produkter som gir krøllene dine et lett, medium eller sterkt hold. Det er fordi det er veldig forskjellig om du vil ha krøller som kan bevege seg fritt, eller krøller som med riktig hårstyling kan sikre sitt faste hold hele natten.

Vi kan absolutt anbefale å bruke en krøllekrem hvis du vil ta vare på krøllene dine. Kremen forhindrer at håret floker seg og skaper en jevn overflate på hårstrået, noe som gjør at krøllene blir mer bevegelige og beholder sin vakre struktur.

Hårstyling: Kan tørrsjampo redde en dårlig hårdag?

Tørrsjampo absorberer de naturlige oljene som hodebunnen din produserer, så du kan bruke en tørrsjampo for å unngå fett hår. Fett hår er ikke en fordel for hårstylingen din. Når du setter opp håret kan fett hår være vanskelig å jobbe med, og det gir heller ikke det resultatet og utseendet som folk flest ønsker. Tørrsjampo gir også håret struktur og volum, noe som gjør det lettere å style.

Du bør imidlertid være klar over at tørrsjampo ikke bør betraktes som en erstatning for hårvask. Lider du mye av flass er det ingen fordel å bruke tørrsjampo, da denne løsningen generelt sett påvirker helsen til hodebunnen hvis du bruker den for mye. I tillegg, hvis du har farget hår, kan en tørrsjampo påvirke hårstylingen negativt fordi den sliter på hårfargen.

Her finner du hele vårt utvalg av tørrsjampo.

Hjelper saltvannsspray med god hårstyling?

Det er mange måter å gi volum til håret og opprettholde en sunn hodebunn. Saltvann er veldig bra for håret ditt. Du har sikkert hørt at en tur i bølgene tar vare på håret ditt. Saltvann har den fordelen at det gir håret et mer tørt og slitt utseende, noe mange går for. Du må imidlertid holde litt tilbake, fordi overdreven bruk av denne typen hårstyling kan ta for mye av håret.

Saltvannspray kan imidlertid også fungere som et effektivt basisprodukt for hårstylingen din. Mange bruker saltvannsspray for å gi håret et naturlig hold, deretter en liten skvett av en foretrukket volumprodukt eller hårspray sikrer at håret ditt stylingen varer hele dagen .

Her finner du hele vårt utvalg av saltvannspray.

Hvordan får jeg hårstylingen til å vare lenger?

Saltvannsspray er som sagt et fornuftig produkt for å gi håret mer volum, mens hårspray og andre volumprodukter kan gi håret et lett, middels eller sterkt hold. Men det finnes også hårtonic. Hvis du har hørt om disse, er du kanskje fra den gamle skolen, siden de er et ganske oversett produkt i dag sammenlignet med tidligere. En hårtonic kan brukes til hårstyling av både menn og kvinner, og produktet er skånsomt mot hodebunnen. Det gir også håret en frisk følelse.

En hårtonic skiller seg fra f.eks. hårvoks vet at det er en væske. Væsken kan gi feste til håret, beskytte det eller myke det. Det avhenger av hvilken type tonic du velger for hårstylingen.

Har du spørsmål om produktene våre?

Hos OS Hairdressing Articles er vi alltid klare til å hjelpe deg med store eller små ting. Nøl derfor ikke med å kontakte oss dersom du har spørsmål om vårt utvalg av hårstylingprodukter. Har du din egen frisørsalong finner du en rekke produkter på denne siden som garantert vil være til god hjelp for dine kunder. Hvis du har flere spørsmål, kan du alltid skrive til oss på support@osatikler.dk eller ring tlf +45 2090 5070. Vi ser frem til å hjelpe deg!