Skum

Hårskum gir struktur, hold og volum til håret. Her finner du vårt store utvalg av hårmousse for styling av håret. Enten du har kort eller langt hår, rett eller krøllete, finner du den perfekte hårmoussen for håret ditt her.

19 Antall

Set Ascending Direction
per side

Kjøp hårmousse av god kvalitet her

Vi fører kun hårmousse av en kvalitet vi kan stå inne for. Derfor er du garantert at hårmoussen du kjøper her hos oss oppfyller våre krav og standarder. Samtidig mener vi ikke at hårmousse skal koste en formue, derfor vil du alltid finne rettferdige priser når du handler her.

Akkurat som det finnes mange forskjellige hårtyper, har det også blitt utviklet mange forskjellige typer hårskum. Noen er best for kort hår, andre for langt, noen er beregnet på krøller, andre for rett hår, noen gir struktur, mens andre gir volum og hold.

Det kan være litt vanskelig å finne nøyaktig hvilken hårmousse du trenger. Derfor har vi satt sammen et bredt utvalg av mange forskjellige typer hårmousse, slik at du har muligheten til å prøve deg frem litt og finne ut akkurat hvilken hårmousse som fungerer best for deg og gir deg akkurat den looken du er ute etter

Den beste hårmoussen til billige priser

Mange av våre hårmousser gir ikke bare struktur og hold til håret ditt, men også næringsstoffer. Vi sørger for å velge de beste hårmoussene på markedet, som vi deretter kan tilby deg.

Har du krøllete hår bør du prøve en hårmousse som gir spenst. Har du kort hår er det nok nærmere en mousse med godt hold du trenger.Lengere hår trenger vanligvis enten struktur eller volum. Uansett hvilken type hår du har, har vi moussen som passer.

Du bruker hårskum ved å fylle en passende mengde i håndflatene, og deretter massere det forsiktig inn i håret. Pass på at det er jevnt fordelt før du starter stylingen, og husk at håret skal være håndkletørt. Når moussen er på plass kan du gi håret litt varme med en hårføner. På den måten oppnår du den beste effekten av hårmoussen.