Rettetang

Har du krøller eller fall i håret som du noen ganger ønsker å rette ut? Rettetang er et uunnværlig verktøy når du vil ha rett hår raskt og effektivt eller vil style håret på en annen måte. Hos OS Frisørartikler finner du et stort utvalg av rettetang til ethvert behov.

Items ( 1-20 / 28 )

Set Ascending Direction
Page
per side

Mange alternativer for styling med rettetang

Som navnet på rettetangen antyder, er den først og fremst beregnet på å rette håret, men det er langt fra dens eneste funksjon. Med en rettetang kan du også lage vakre krøller og bølger i håret. Ved å vri håret rundt strykejernet i stedet for å kjøre strykejernet nedover håret, kan du lage de perfekte krøllene til både hverdag og fest. Ønsker du helt definerte og trevlete krøller kan du ganske enkelt legge til favorittstylingproduktet ditt etter å ha krøllet håret, men ønsker du en mer tilfeldig og bekymringsløs look kan du gre gjennom krøllene med en kam eller rett og slett med fingrene og avslutte med en god hårspray eller volumprodukt.

Et strykejern er derfor et multifunksjonelt verktøy som du kan bruke til mange forskjellige formål – ja, du kan faktisk variere frisyren i det uendelige med en god rettetang. Prøv for eksempel å lage en liten sløyfe innover eller utover nederst på håret for å gi frisyren en liten kant.

Ulike strykejern for ulike behov

Et strykejern er ikke bare et strykejern. Du kan få klassiske rettetang med to flate og ofte avlange keramiske plater, men du kan også velge en rettebørste, som du børster gjennom håret som en hårbørste og retter ut håret samtidig. Skal du ha med deg strykejernet ditt på farten, er et mini strykejern opplagt, for det får enkelt plass i en pose og veier ikke så mye.

Noe av det du må vurdere når du velger et strykejern er det som er viktigst for deg at det skal kunne. Er det for eksempel viktig at det varmes raskt opp, at det er mest mulig skånsomt for håret, eller at det kan brukes på både vått og tørt hår? Ved å avdekke dine behov kan du mer målrettet velge riktig rettetang for deg. Som ofte går pris og kvalitet hånd i hånd når det kommer til strykejern, og du kan derfor også vurdere hva som er nødvendig å ha og kjekt å ha når du skal investere i nytt utstyr. En god og budsjettvennlig rettetang er for eksempel vår Moser ProfiLine CeraStyle Pro White, som sørger for effektiv og skånsom utjevning og rask oppvarming. Er bare det aller beste godt nok, er BaByliss PRO Ultrasonic EP TECHNOLOGY 5.0 et flott strykejern som skaper effektive og langvarige resultater i en fart uten å skade håret.

Praktisk rettetang gjør livet enklere for deg

Du kjenner sikkert til situasjonen når du må ut døren i en fart og derfor ikke har så mye tid til å style håret, men likevel vil se ut flink. Her er det helt essensielt at du har noe praktisk utstyr som letter prosessen for deg. Med et praktisk og godt strykejern kan du raskt og enkelt få rett eller krøllete hår som varer hele dagen.

Noe av det som kan gjøre bruken av en rettetang litt enklere, er for eksempel å velge en uten snor eller med dreibar snor for maksimal frihet til bevegelse. Har du tykt hår som det tar litt ekstra tid å rette ut, kan du også med fordel velge et lett flatt strykejern som ikke føles tungt å jobbe med. Hvis du vil at det skal gå ekstra raskt, må du kanskje også velge en rettetang med hurtig oppvarming. En rettebørste er også et godt alternativ for en enkel og rask løsning, fordi du kan både fikse og rette håret samtidig.

Beskytt håret når du bruker rettetang

Det er viktig at du tar vare på håret når du bruker rettetang. Varmeeffekten kan være hard for håret, selv om mange rettetang i dag er utviklet på en slik måte at de er mest mulig skånsomme mot håret. Vi anbefaler imidlertid at du bruker varmebeskyttelse produkter i håret når du retter det, da de inneholder ingredienser som er motstandsdyktige mot høye temperaturer og dermed minimerer slitasje. Fordelen med å bruke varmebeskyttelsesprodukter er også at de etterlater håret ditt skinnende og deilig.

De fleste rettetang kan stilles inn på forskjellige temperaturer, og selv om det kan være fristende å skru opp varmen helt, er det ikke alltid det er optimalt å gjøre. Har du fint og/eller kjemisk behandlet hår som bleket hår, kan det være fordelaktig å rette ut håret ved lavere temperaturer opp til rundt 185°. Tykt og krøllete hår er mer motstandsdyktig og kan derfor lettere takle høye temperaturer opp til 230°. Eksperimenter og se hva som fungerer for deg.

Stort utvalg av strykejern hos OS Frisørartikler

Hos OS Frisørartikler har vi alltid et stort utvalg av rettetang, som du finner på denne siden. Vi tilbyr rettetang i ulike prisklasser og med ulike funksjoner, slik at du alltid kan finne en som passer deg. Vi har jevnlig skarpe tilbud på flatjernene våre, så følg med på siden hvis du vil ha litt ekstra for pengene.

I tillegg til vårt store utvalg av rettetang får du også en rekke fordeler hos OS Frisørartikler - visste du for eksempel at vi har 1-2 dager levering og fri frakt ved kjøp over 499 kr? Det er mange gode grunner til å velge OS Frisørartikler når du trenger å oppgradere utstyret ditt.

Vi er spesialister på alt innen hårpleie, så vi er alltid behjelpelige med råd. Ikke nøl med å sende en e-post til support@osatikler.dk eller via vår kontaktskjema. Du kan også ringe oss på tlf +45 2090 5070 alle hverdager fra 09:00-16:00.