Conditioner

Balsam – eller balsam, som det også kalles – inneholder pleiende og fuktighetsgivende ingredienser, gir håret glans og hjelper det ikke å floke seg. Det er ren velvære for håret uten å måtte koste mye penger eller ta lang tid. Se vårt store utvalg her og velg akkurat den balsamen som passer ditt hår.

Items ( 1-20 / 67 )

Set Ascending Direction
Page
per side

Hårbalsam av super kvalitet

Vi fører kun hårbalsam av høyeste kvalitet, fordi vi vil være sikre på å kunne stå inne for hver eneste flaske hårbalsam du kjøper her hos oss. Derfor kan du alltid trygt legge en hårbalsam i kurven så lenge du handler her.

Ved å bruke hårbalsam hver gang du har vasket håret med sjampo, sikrer du at du tilfører håret fuktighet og ulike pleieprodukter. Hårbalsam gjør håret lettere, luftigere, bedre å ta på og generelt lettere å ha med å gjøre. Du vil for eksempel finne det lettere å gre det ut uten at det dannes filter eller klumper, og håret vil rett og slett oppføre seg bedre hvis du passer på å bruke hårbalsam hver gang du vasker håret.

Hår finnes i mange forskjellige typer. Uansett hårtype anbefaler vi alltid at du bruker hårbalsam etter hver hårvask. For det spiller ingen rolle hva slags hår du har – du vil fortsatt oppleve klare, merkbare fordeler ved å bruke hårbalsam regelmessig. Enten du har tykt, tynt, krøllete eller rett hår, vil du oppleve at håret ditt blir sunnere og mer glansfullt å se på. Det vil også være finere å ta på.

Velg riktig balsam for tørt hår

Akkurat som det finnes mange forskjellige hårtyper, finnes det også en mengde forskjellige balsam. For å gjøre det enkelt for deg har vi valgt å kun ha de beste og mest anerkjente merkene av balsam i vårt sortiment. Så du vil aldri gå galt i byen når du kjøper balsam her.

Når det er sagt, kan du finne ut hvilken balsam som passer for deg. For ja, det er en forskjell. Selv om alle balsam kommer med flere av de samme gode egenskapene, er noen likevel tilpasset hårtype. Det er for eksempel viktig at du velger riktig balsam for tørt hår hvis dette er noe du sliter med.

Balsam, balsam eller hårbalsam – kjært barn har mange navn

Ikke bli forvirret: Hårbalsam, balsam og balsam er nøyaktig det samme - de har bare forskjellige navn.

Finn ut hvilken hårtype du har – hvis du ikke allerede vet det. På den måten får du et godt utgangspunkt når du skal velge riktig type balsam for håret ditt. Det er ganske viktig å finne en balsam som du er komfortabel med å bruke. For du må tross alt ha den i håret hver gang du vasker håret.

De beste balsamene for din hårtype

Har du krøllete hår vil du sannsynligvis oppleve at det ofte blir litt stivt eller "trådig". Dette skyldes mangel på fuktighet. Derfor bør du bruke en balsam med så høy fuktighetsgivende egenskap som mulig. Se etter balsam for tørt hår.

Hvis du har hår som har en tendens til å bli fett raskt, er det faktisk en god ting. Fett hår er sunt hår. Men det kan bli for mye. Selve hodebunnen danner voksen som smører håret. For å motvirke dette kan du bruke en balsam utviklet spesielt for fett hår.

Har du farget håret vil det ofte bli litt matt i gløden. Den vil også se litt slitt ut etter en stund. Det trenger ikke være fordi du bruker feil sjampo eller børster håret for mye. Det er ofte bare en naturlig ulempe som følger med å farge håret.

Men det er hjelp å få. Se etter en balsam formulert spesielt for farget hår. Det kan være en balsam som betyr at du ikke trenger å farge håret så ofte som du ellers ville gjort, og sparer penger på den måten.