Krem & Gel

Hårgelé holder håret på plass og lar deg style håret på kreative måter. I tillegg til at hårgelé kan gi håret ditt enten et skinnende eller matt utseende – som det er ulike preferanser for – gir hårgelé også inntrykk av at du har gjort noe for deg selv og tatt vare på deg selv.

Items ( 1-20 / 47 )

Set Ascending Direction
Page
per side

Voks eller hårgelé – hvilken bør du velge?

Det er forskjell på voks og gel. Hvis vi tar utgangspunkt i effekten av produktet, er voks langt mer formbart. Når du har lagt hårgelé i håret og det har stivnet, sitter håret stort sett fast i den formen du stylet det i. Når det gjelder hårhold, har hårgelé den fordelen at den holder formen lenger.

I tillegg må du også vurdere hvor glansfullt du vil ha håret ditt. Hårgelé er vannbasert, og den vil alltid i større grad gi håret et skinnende utseende. Voks har derimot ofte den egenskapen at den etterlater et mer matt resultat, som kan se mer naturlig ut. Det er ganske tydelig når du har hårgelé i, men voks skjuler i større grad at du har tilsatt et hårprodukt i håret.

Har du spørsmål om vår hårgelé eller voks?

Hos OS Frisørartikler er vi alltid klare til å hjelpe deg med store eller små ting. Nøl derfor ikke med å kontakte oss dersom du har spørsmål om vårt utvalg av hårgelé og voks. Skal du f.eks. har et større parti hjem for frisørsalongen din, er det greit å vite alt om produktet og dets fordeler. Hvis du derfor har flere spørsmål, kan du alltid skrive til oss på support@osatikler.dk eller ring tlf +45 2090 5070. Vi ser frem til å hjelpe deg!