Olivia Garden SilkCut 6,35" "Japan"

Vanlig pris kr 1 170,00 Spesialpris kr 994,00 -15% Alle priser er inkl. mva.
Tilbudet utløper om: 11 Dager
Kjøp nå. Betal innen 30 dager.
På lager
SKU
S-1003
Levering 2-6 virkedager

Levering 2-6 virkedager

Kundservice +45 2090 5070

Kundservice +45 2090 5070

Gratis frakt över 999kr

Gratis frakt över 999kr

Japansk modell med tynne tenner på undersiden

Håndlaget med det fineste japanske stålet

Olivia hagesaks er håndlaget med den største omhu.

Bare det fineste japanske stålet brukes, kjent for sin eksepsjonelle kvalitet og lang levetid.

Ultra skarpe, robuste og herdede kniver

Skarpe kniver er det avgjørende elementet for saks. For et rent og pent snitt er dette et absolutt must. Olivia hagesaks oppfyller dette kravet. Takket være hardheten til stålet som brukes og de skarpe skjærekantene, er denne saksen for alle salonger.

Sterke konvekse kniver for enkel og presis kutting

Under slipeprosessen gis disse konvekse skjærebladene en skarphetsvinkel for å gjøre dem ultraskarpe. Takket være denne prosessen blir saksen et ekstremt presist verktøy for enkel klipping.

Ergonomisk håndtaks design

En velbalansert offset som muliggjør komfortabel håndtering er høy prioritet, siden frisører bruker dette verktøyet i timevis hver dag. En dislokasjon som ikke passer perfekt i hånden din kan lett forårsake kroniske smerter som senebetennelse. For å unngå dette legger Olivia Garden spesiell vekt på det ergonomiske håndtaket til alle sakser.

Lett som en fjær, perfekt balansert

En velbalansert forskyvning som muliggjør komfortabel håndtering er høy prioritet, siden frisører bruker dette verktøyet i timevis hver dag. En dislokasjon som ikke passer perfekt i hånden din kan lett forårsake kroniske smerter som senebetennelse. For å unngå dette, la Olivia Garden spesielt vekt på det ergonomiske håndtaket til alle sakser. Men vekten er også veldig viktig. Den veldig lette, ergonomiske Olivia Garden-saksen belaster ikke håndleddene.

Mikrojusterbar skrue for nøyaktig innstilling

Et profesjonelt klippeverktøy må være svært effektivt og enkelt å justere: For mer presisjon kan spenningen justeres individuelt og enkelt stilles inn takket være de nøyaktige markeringene på spennskruen.

Profesjonell kvalitet til en fornuftig pris

Kvalitet har vanligvis en pris. Og når det kommer til kvalitet, kan det ikke gå på kompromiss for frisørenes klippeverktøy. Olivia Garden har satt seg det vanskelige målet å tilby sakser av høy kvalitet til en overkommelig pris. Olivia Garden har lykkes i å nå dette målet med et bredt utvalg av sakser og tynnere.

  • Levering 2-6 virkedager
  • Trenger du hjelp eller har spørsmål kan du alltid kontakte oss på: +45 2090 5070
  • 14 dagers returrett på varen etter mottak (varen skal ikke være brukt)