Olivia Garden Velours XL Cushion Boar (U)

Vanlig pris kr 484,00 Spesialpris kr 322,00 -33% Alle priser er inkl. mva.
Kjøp nå. Betal innen 30 dager.
På lager
Kun 5 igjen
SKU
B-1861
Levering 2-6 virkedager

Levering 2-6 virkedager

Kundservice +45 2090 5070

Kundservice +45 2090 5070

Gratis frakt över 999kr

Gratis frakt över 999kr

Gummihandel med velour -lignende overflate

For godt grep og sikker bruk er håndtaket på en børste veldig viktig. Den skal ikke gli under hårbørsten og passer perfekt i hånden. Takket være gummihåndtaket børster disse Olivia -hagene trygt i hånden uten å bli glatt.

Et mykt og skånsomt berøring fremhevet av velour -lignende overflate.

Ionisk myk pute

ionisk teknologi reduserer elektrostatisk lading av håret, lukker det kutiske laget rundt hvert hår og bidrar til en jevn og skinnende finish og bedre håndterbarhet. Den ioniserte Olivia Garden Rubber Pad sikrer at håret ikke tørker ut.

100% villsvin hår

villsvin er et naturlig produkt som for børster av høy kvalitet representerer en kvalitetsfunksjon i seg selv. Det 100% rene villsvinhåret som brukes i børstene våre, glattet håret under styling og tilsetning av glans og volum til det.

Lett

Når det gjelder å velge riktig hårstylingverktøy, er vekten en viktig faktor. En tung børste kan raskt forårsake belastning på håndleddet, armen og skulderen, spesielt når det gjelder fancy frisyrer. Jo lettere en børste, jo mer behagelig er den og lettere å håndtere den. Ultralette børster fra Olivia Garden er laget for avslappende og ergonomisk styling.

  • Levering 2-6 virkedager
  • Trenger du hjelp eller har spørsmål kan du alltid kontakte oss på: +45 2090 5070
  • 14 dagers returrett på varen etter mottak (varen skal ikke være brukt)