Olivia Garden CERAMIC+ION Supreme Pudebørste (U)

Vanlig pris kr 512,00 Spesialpris kr 393,00 -23% Alle priser er inkl. mva.
Tilbudet utløper om: 7 Dager
Kjøp nå. Betal innen 30 dager.
På lager
Kun 12 igjen
SKU
B-1716
Levering 2-6 virkedager

Levering 2-6 virkedager

Kundservice +45 2090 5070

Kundservice +45 2090 5070

Gratis frakt över 999kr

Gratis frakt över 999kr

Tourmaline-ion-teknologi

Turmalin-injeksjonsprosess reduserer hårets statiske elektrisitet. Cuticel -laget av hvert hår vil være lukket og forhindrer derfor effektivt at håret tørker ut. Dette resulterer i en sunn, strålende glans og en lettere styling. Ioniserte børster gir den beste beskyttelsen, spesielt for hyppig hårtørking eller bruk av varmebaserte verktøy.

100% villsvin hår 

Wild Boar er et naturlig produkt som for børster av høy kvalitet representerer en kvalitetsfunksjon i seg selv. Det 100% rene villsvinhåret som brukes i børstene våre glatter håret under styling og tilfører glansen og volumet til det.

Ionisk myk pute

Ionisk teknologi reduserer elektrostatisk lading av håret, lukker det kutiske laget rundt hvert hår og bidrar til en jevn og skinnende finish og bedre håndterbarhet. Den ioniserte Olivia Garden Rubber Pad sikrer at håret ikke tørker ut.

Ergonomisk håndtak

for et godt grep og Sikker bruk er håndtaket til en børste veldig viktig. Den skal ikke gli under børsten og skal passe perfekt for hånd. Et ergonomisk håndtak av Olivia -hagen med ikke -sklipsmateriale sikrer maksimal komfort.

Ekstraktibel seksjonering Pind

For mange "blåsetørking" og stylingsteknikker er det viktig å dele håret. Seksjonsvelgeren på slutten av håndtaket til denne Olivia -hagebørsten er perfekt for profesjonell skjæring av håret. Presis styling blir så betydelig enklere.

Lett

Når det gjelder å velge riktig hårstylingverktøy, er vekten en viktig faktor. En tung børste kan raskt forårsake belastning på håndleddet, armen og skulderen, spesielt når det gjelder fancy frisyrer. Jo lettere en børste, jo mer behagelig er den og lettere å håndtere den. Ultralette børster fra Olivia Garden er laget for avslappende og ergonomisk styling.

  • Levering 2-6 virkedager
  • Trenger du hjelp eller har spørsmål kan du alltid kontakte oss på: +45 2090 5070
  • 14 dagers returrett på varen etter mottak (varen skal ikke være brukt)