Jaguar TCC The Carecut 6.0

Vanlig pris kr 24 283,00 Spesialpris kr 21 855,00 -10% Alle priser er inkl. mva.
Tilbudet utløper om: 2 Dager
Kjøp nå. Betal innen 30 dager.
På lager
SKU
J-84610
Levering 2-6 virkedager

Levering 2-6 virkedager

Kundservice +45 2090 5070

Kundservice +45 2090 5070

Gratis frakt över 999kr

Gratis frakt över 999kr

Basert på ideen bak den testede TC Thermocut, har JAGUAR utviklet en revolusjonerende teknologi med et spennende servicekonsept for showet: TCC THE CARECUT< /span>< br /> 
Det nye designet fra TCC THE CARECUT er ikke bare mer elegant og klassisk, det er også lettere å håndtere. Den nye saksen er enklere å betjene. Saksen er ergonomisk balansert og fremmer også en avslappet holdning når du jobber. I tillegg er den nye saksen preget av en høykvalitets kniv som styres elektronisk. For skånsom og langvarig forsegling av håret.
 
Tetting av hårtuppene
De naturlige fuktighets- og pleieproduktene i håret opprettholdes, den multiaktive cortex tørker ikke ut, miljøpåvirkninger kan ikke lenger trenge inn. Også perfekt for farget og kjemisk behandlet hår.
 
Forhindrer flisete tupper og sprøhet
TCC eliminerer det primære problemet forbundet med langt hår. Forseglingsprosessen forhindrer permanent tynning mot endene, brudd reduseres. Endene av håret blir glatte og sterke.
 
Fremme veksten av langt hår
Hårets forsegling forhindrer sprøhet og brudd. Håret blir lengre og sunnere. Kunden vil føle den friske fra salongen i flere uker.

Håndtering er som alle andre sakser
Dette gjelder alle kutt, fra trimming av endene til et anti-splittsnitt. Peking, klipping, eksamen: Denne CBT-saksen er en profesjonell saks, perfekt for alle tekniske metoder og enkel å bruke, som alle andre sakser, uten behov for opplæring. Ergonomisk balansert gir saksen en helt avslappet holdning når du jobber.

Les mer om saksen her

  • Levering 2-6 virkedager
  • Trenger du hjelp eller har spørsmål kan du alltid kontakte oss på: +45 2090 5070
  • 14 dagers returrett på varen etter mottak (varen skal ikke være brukt)