Olivia Garden CERAMIC+ION XL VENT

Vanlig pris kr 314,00 Spesialpris kr 251,00 -20% Alle priser er inkl. mva.
Tilbudet utløper om: 21 Dager
På lager
SKU
B-1709
Levering 2-6 virkedager

Levering 2-6 virkedager

Kundservice +45 2090 5070

Kundservice +45 2090 5070

Gratis frakt över 699 kr

Gratis frakt över 699 kr

Tourmaline-ion-teknologi

Turmalin-injeksjonsprosess reduserer hårets statiske elektrisitet. Cuticel -laget av hvert hår vil være lukket og forhindrer derfor effektivt at håret tørker ut. Dette resulterer i en sunn, strålende glans og en lettere styling. Ioniserte børster gir den beste beskyttelsen, spesielt for hyppig hårtørking eller bruk av varmebaserte verktøy.

keramisk design

Det keramiske belegget til Olivia Garden -børstene gir en avgjørende fordel: det keramiske materialet sikrer at varmen fra hårføneren er jevnt fordelt gjennom børsten. Store lufthull sikrer også en bedre luftstrøm, noe som resulterer også mye raskere og mer nøyaktig og derfor mer skånsom styling.

Optimalisert luftstrøm

Blås tørking bør ideelt sett være rask med et vakkert og til og med resultat - uten å overopphetes og tørke håret. Store lufthull i Olivia hagebørster gir bedre luftstrøm. Resultat: En raskere og mer effektiv styling.

ergonomisk håndtak

for et godt grep og sikker bruk er håndtaket til en børste veldig viktig. Den skal ikke gli under børsten og skal passe perfekt for hånd. Et ergonomisk håndtak av Olivia -hagen med ikke -sklipsmateriale sikrer maksimal komfort.

Ekstraktibel seksjonering Pind

For mange "blåsetørking" og stylingsteknikker er det viktig å dele håret. Seksjonsvelgeren på slutten av håndtaket til denne Olivia -hagebørsten er perfekt for profesjonell skjæring av håret. Presis styling blir så betydelig enklere.

lys

Når det gjelder å velge riktig hårstylingverktøy, er vekten en viktig faktor. En tung børste kan raskt forårsake belastning på håndleddet, armen og skulderen, spesielt når det gjelder fancy frisyrer. Jo lettere en børste, jo mer behagelig er den og lettere å håndtere den. Ultralette børster fra Olivia Garden er laget for avslappende og ergonomisk styling.

  • Levering 2-6 virkedager
  • Trenger du hjelp eller har spørsmål kan du alltid kontakte oss på: +45 2090 5070
  • 14 dagers returrett på varen etter mottak (varen skal ikke være brukt)